2017-es MERIDA E-BIKE ÚJDONSÁGOK

Meggyőződésünk, hogy egy kerékpár teljesítménye fontosabb annál, mint hogy azt miként tudja produkálni ezért létrehoztunk két külön kategóriát az e-bike kínálaton belül: teljesítmény és sport szint. A két kategória fő különbsége a motorban rejlik, melyből az erősebb kategória a Shimano legújabb E8000 STePS modelljét kapja, utóbbi pedig a kicsit visszafogottabb E6000-et. Széles választékkal megtámogatva bízunk abban, hogy mindenki megtalálja majd a számára ideális e-bike-ot.
 
160819 ebikes mozaik
 
 
TELJESÍTMÉNY
eBIG.TRAIL
 
160819 ebigtrail900
Merida eBig.Trail 900
 
 
Az eBIG.TRAIL nem csak nevét örökölte a BIG.TRAIL-től, de minden olyan tulajdonságát is, mely tökéletes partnereddé teszi ha „véletlenül” durva helyekre tévednél. 650b+ gumikkal és 130mm-es rugóúttal gyakorlatilag bármit maga alá gyűr amit a terep elé állít, mégis agilis és mozgékony. A Shimano STePS E8000 motornak köszönhetően ezekről az élvezetekről szerencsére akkor sem kell lemondanod, ha a mászás egyébként eltántorítana a biciklizéstől, 250W-os segítséget kaphatsz mindössze egy gombnyomással.
 
 
eONE-TWENTY
 
160819 eonetwenty900
Merida eOne-Twenty 900
 
 
Sokoldalúságáról híres ONE-TWENTY-nk idén újabb extrával gazdagodik, mégpedig a Shimano STePS E8000 motorjával, melyet egy 500Wh-ás akkumulátor egészít ki.  Trail kerékpárhoz méltóan Boost-standard technológiánkkal ellátott, 650b+ kerekekkel felszerelve érkezik. 
 
 
eONE-SIXTY
 
160819 eonesixty900
Merida eOne-Sixty 900
 
Enduro ágban a legélvezetesebb nyilván az őrült lefelé száguldás, de mi lenne, ha mindez elérhető lenne az azt megelőző hosszú felfelé szenvedés nélkül? Épp ezért kapott 2017-ben az új ONE-SIXTY is rásegítést, így a Shimano STePS E8000-es motorjával egy kicsit átélheted, milyen az, amikor Mary Poppins felfelé csúszik a korláton. Természetesen 650b+ kerekekkel szerelve érkezik és annak érdekében, hogy zavartalanul bicózhatss, a ONE-SIXTY is „Smart Entry” kábelvezetést kapott.
 
 
SPORT
eBIG.NINE
 
168019 ebignine-xted
Merida eBig.Nine XT Edition
 
Több olyan kerékpárunk van, ami nem kifejezetten specializált, gond nélkül használható több féle terepen és a felhasználás módja is eltérhet. Pont ilyen az új eBIG.NINE is. Követve elődjét, az egyik legsikeresebb merevfarú BIG.NINE-t, az eBIG.NINE is megállja a helyét terepen. „Light Offroad” Shimano STePS E6000 motort kapott, de a nagyobb hatótávolság érdekében a nagy testvér, E8000-es, 500Wh-ás akkumulátorát. Ez a felszereltség teszi tökéletessé a mindennapos használatra is azok részére, akik munka után, hazafelé még elugranának egy kicsit tekerni, de nem akarnak hazamenni kerékpárt cserélni. Az új modellekre gond nélkül felszerelhető sárvédő és csomagtartó is. 
 
Az elektromos bringákról készült gyári (angol nyelvű) katalógus innen letölthető.